top of page

Leven met Anorexia: is herstel écht mogelijk? | PODCAST

" Hoe deze eetstoornis mijn leven, lichaam en gezondheid beïnvloede; zelfs nadat ik er allang van herstelt was. "


Britt kreeg op jonge leeftijd uitdagingen van eten en hoewel dit in het begin ongezien bleef door haar omgeving belandde ze uiteindelijk in het ziekenhuis; waar ze meerdere weken verplicht moest blijven omdat ze moest worden bijgevoegd met sonde voeding totdat ze buiten levensgevaar was.

Het is een ontzettend inspirerend gesprek waarin Britt zich kwetsbaar opstelt en daarmee een eerlijk en herkenbaar beeld schets voor iedereen die op dit moment met eetuitdagingen worstelt.


Ook deelt ze de lange termijn gevolgen op haar lichaam, leven en gezondheid die de ondervoedingen teweeg hebben gebracht.


Ze blikt terug op hoe ze zou hebben gehandeld als ze alle lange termijn gezondheidsnadelen van de eetstoornis van te voren zou hebben geweten.


Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, vertelt ze wat herstel mogelijk heeft gemaakt en wat ervoor zorgt dat ze geen 'terug' val heeft gekregen.

Doordat ze het zo duidelijk uitgelegd is dit een must-hear aflevering voor iedereen die iemand in zijn omgeving heeft die op dit moment lijdt aan een of meerdere eetstoornissen

Luister hier het volledige gesprek tussen Britt en Evi

0 comments
bottom of page