top of page
Coach liane
Schermafbeelding%202020-07-19%20om%2007.

Lianne Blacquière werkt nu 3 jaar als ervaringsdeskundige coach op het gebied van eetstoornissen, depressie en burn-out.

 

Vanaf haar 15e tot haar 18e is zij intensief in behandeling geweest om anorexia, boulimia en een depressie te overwinnen. De ervaring van het overwinnen van bovenstaand en de ervaring met verschillende behandelmethoden, psychologen, coaches en therapeuten – heeft haar gebracht waar zij nu is.


Door te weten wat wel en niet werkt, en door het schrijven van haar eigen behandelplan – wat haar boek: ‘Een nieuw begin 2.0 is geworden – is zij de eetstoornissen, depressie en de burn-out de baas geworden.

Missie 

Nu ziet zij het als haar roeping dit voor iedereen mogelijk te maken en haar ervaring te delen met iedereen die aan de slag wil met het overwinnen van een eet uitdaging, zelfliefde creëren en het accepteren van lichaamsbeeld

Speciaal omdat

De ervaring die lianne kent met het overwinnen van eetstoornissen, depressie en een burn-out zorgt ervoor dat Lianne jou begrijpt, zich in kan leven waar jij in vastloopt en daarnaast precies weet wat jij nodig hebt. Het feit dat Lianne zelf heeft ervaren dat je een eetuitdaging kunt overwinnen zorgt ervoor dat haar cliënten hierdoor gemotiveerd blijven. Het is een weg vol ups en downs, en het fijne aan haar coaching is dat Lianne er altijd is. Ze is liefdevol, oprecht en zo nu en dan geeft zij een (liefdevolle) schop onder de kont - doordat Lianne streng kan zijn. Je houdt haar niet zo snel voor de gek. Lianne staat naast je, niet tegenover je.

Schermafbeelding%202020-08-05%20om%2009.

Educatie

NAC life coach professional
Ervaringsdeskundige coach
Sport en ontspanningsmasseuse

Psychische en medische basiskennis en psycho therapeut (in opleiding)

Coaches:

Melissa Welsh
Claire Baker
Aleida van der Schaaf

Werkwijze

Als coach helpt zij vrouwen die sterker in hun schoenen willen staan, zelfliefde willen ontwikkelen, een liefdevolle relatie tot voeding en hun lichaam willen en daarnaast werkt zij samen met instanties om haar kijk op de huidige gezondheidszorg en diagnoses te delen en daarin verandering te creëren.

Fun facts

Lianne woont in Amsterdam, houdt van koffie en laat zich tot op de dag van vandaag intensief coachen door coaches over de hele wereld. Haar huis staat vol boeken en je vindt haar op een vrije dag in een koffie tentje, de klimhal en in de natuur.

Populaire uploads
Schermafbeelding%202020-08-05%20om%2009.

Overwin eetbuien 

Pink Mood Collage Instagram Post (1).jpg
106912846_2937090073066980_6879436974494
Schermafbeelding%202020-08-05%20om%2009.
13.jpg

Contact Me

Lianne Blacquière

info.coachlianne@gmail.com

www.coachlianne.nl

@lianneblacquiere

Podcast: Coach Lianne 

  • Spotify
  • Black Instagram Icon
bottom of page